Gemeente Mill en Sint Hubert – Uitgebreide procedure omgevingsvergunning fase 2 definitief – Gasthuisstraat 20 te Langenboom
Logo Mill en Sint Hubert
Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de volgende omgevingsvergunning fase 2 hebben verleend:
Het renoveren/uitbreiden van de biggenstal, nieuwbouw dragende zeugenstal en uitbreiding/renovatie van de kraamstal, gelegen aan de Gasthuisstraat 20 te Langenboom.
De aanvraag voorziet in de navolgende activiteiten:
  • 1.
    Revisie (milieu);
  • 2.
    Bouwen;
  • 3.
    Handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening.
De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 15 juli 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Mill en Sint Hubert. De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in te zien. Kijk voor de actuele openingstijden op onze website www.gemeente-mill.nl. U kunt hiervoor ook een afspraak maken, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.
Tegen de ontwerpbeschikking zijn zienswijzen ingediend. De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.
Beroepsmogelijkheid
Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch, door:
  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;
  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;
  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.
De beroepstermijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. De beroepstermijn bedraagt zes weken. In uw beroepschrift moet staan tegen welk besluit u beroep aantekent en waarom. Verder moet u uw naam, adres en de datum vermelden én het beroepschrift ondertekenen. U moet een kopie van het besluit meesturen. Voor deze procedure bij de rechtbank bent u griffierecht verschuldigd.
Indiening van een beroepschrift houdt niet in dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Daarom kunt u aan de voorzieningenrechter vragen een voorlopige voorziening te treffen. Zo’n verzoek kunt u alleen indienen als u ook beroep hebt ingesteld. De rechter bepaalt dan of er een voorlopige regeling moet worden getroffen, omdat onmiddellijke uitvoering van het besluit voor u onherstelbare gevolgen kan hebben. U moet het verzoek sturen naar de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. U moet een kopie van het beroepschrift meesturen.
U kunt het beroepschrift en een eventueel verzoekschrift om een voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site vindt u meer informatie.
Voor deze procedure bij de rechtbank bent u griffierecht verschuldigd.
Naar boven