Kennisgeving verlening omgevingsvergunning projectafwijking Onderlangs 18A  te Amsterdam
Logo Amsterdam
De stadsdeelsecretaris van stadsdeel Oost maakt bekend dat het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam  op 2 juli 2015 een omgevingsvergunning heeft verleend,
met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, onder 1, sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, voor:
 
Onderlangs 18A , OLO 1578853/HZ-WABO-2014-018157, ingediend: 17 december 2014, voor het plaatsen van een speeltuingebouw.
 
Het besluit tot verlenen van de omgevingsvergunning is gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens is van het besluit kennisgegeven op de website van stadsdeel Oost www.oost.amsterdam.nl.
De omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage vanaf vrijdag 3 juli 2015 bij de Publieksbalie in het stadsdeelhuis, Oranje-Vrijstaatplein 2 te Amsterdam.
U kunt de stukken inzien op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 13:00 en 17:00 uur en op donderdag tussen 13:00 en 20:00 uur. U moet hiervoor een afspraak maken.
Dat kan online via www.oost.amsterdam.nl/Inzagen.
 
Indien belanghebbenden het niet eens zijn met dit besluit, dan kunnen zij binnen zes weken, met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, schriftelijk en gemotiveerd beroep instellen.  
Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.
 
Het beroepsschrift zendt u aan: de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.
Belanghebbenden die tegen het besluit beroep hebben ingesteld, kunnen ook, als er sprake is van een spoedeisend belang, een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.
Amsterdam, 7 juli 2015
Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam
namens deze,
L. Pielanen,
Stadsdeelsecretaris van stadsdeel Oost
 
Naar boven