1e wijziging bestemmingsplan Hoef en Haag (herprofilering watergang)
Logo Vianen
Het college van burgemeester en wethouders is voornemens binnen het bestemmingsplan Hoef en Haag de bestemming ‘Gemengd – uit te werken’ ter plaatse van het voormalige kasteelterrein deels te wijzigen naar de bestemming ‘Woongebied’.
 
De wijziging betreft de loop van de watergang tussen het voormalige kasteelterrein en de Hoevenweg (tussen de nummers 15 en 15a). In deze strook zijn enkele vrije kavels gepland. Door de loop van de voormalige buitengracht - thans een watergang – wordt een rationele verkaveling bemoeilijkt. Door het rechttrekken van de watergang krijgt de voormalige buitengracht weer zijn oorspronkelijke loop en kan de naastgelegen strook grond rationeler worden verkaveld.
 
Het ontwerpbesluit ligt met ingang van woensdag 8 juli 2015 tot en met dinsdag 18 augustus 2015  voor iedereen ter inzage tijdens kantooruren in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen. De documenten zijn hier analoog en digitaal (op de computer) in te zien. De ter inzage liggende stukken kunnen eveneens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het ontwerp bestemmingsplan is NL.IMRO.0620.wp0007-ON01.
 
Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zienswijze(n) over het ontwerp 1e  wijziging bestemmingsplan Hoef en Haag (herprofilering watergang) kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 46, 4130 EA VIANEN. Voor mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt met de heer P. Perry, telefoonnummer 0347 369 911. Zienswijzen indienen per e-mail is nog niet mogelijk.
Vianen, 7 juli 2015

Het college van burgemeester en wethouders van Vianen,

de secretaris, de burgemeester,

W. (Wabe) Wieringa W.G. (Wim) Groeneweg

Naar boven