Vaststelling Uitwerkingsplan Zwagerbosch, Koetsjekralen 8
Logo Kollumerland en Nieuwkruisland
Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken ter uitvoering van het bepaalde in artikel 3.8 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 30 juni 2015 het uitwerkingsplan Zwagerbosch, Koetsjekralen 8 hebben vastgesteld.
Het plan
Het uitwerkingsplan heeft betrekking op een uitwerking van de aanduiding UWII, uit te werken bestemmingen. Deze bestemming is opgenomen voor een aantal re reconstrueren plekken voor de bouw van nieuwe woningen in de dorpskom van Zwagerbosch.
Het plan voorziet in de mogelijkheid voor de bouw van 1 nieuwe woning met garage op het perceel Koetsjekralen 8 te Zwagerbosch. Het perceel heeft een bestemming Wonen, met de aanduidingen bouwvlak en erf.
Ter inzage
Het uitwerkingsplan en het besluit kan worden ingezien vanaf 16 juli 2015 gedurende een termijn van zes weken tijdens openingstijden in het gemeentehuis te Kollum. Het uitwerkingsplan is ook digitaal te raadplegen via de website www.kollumerland.nl / Wonen en leven / Wonen en omgeving / Ruimtelijke plannen.
Beroep
Gedurende de ter inzage termijn kan beroep worden door:
  • een belanghebbende die tijdig bij het college zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht;
  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;
Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepsschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden voor het beroep. Aan het instellen van beroep zijn kosten verbonden.
Indien u tijdig beroep heeft ingesteld kunt u ook om een voorlopige voorziening verzoeken. Indien dit verzoek gedurende de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de werking van dit wijzigingsplan op totdat op het verzoek is beslist. Het beroepsschrift dient te worden gestuurd aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Naar boven