Gemeente Hoogeveen
Logo Hoogeveen
Vaststelling Bedrijventerrein Buitenvaart II, wijzigingsplan facilitaire doeleinden
Het college van B&W heeft op 7 juli 2015 het bestemmingsplan Bedrijventerrein Buitenvaart II, wijzigingsplan facilitaire doeleinden ongewijzigd vastgesteld en besloten geen exploitatieplan voor het gebied vast te stellen.
Het plangebied, het noordelijk deel van de zogenaamde Turbine, betreft het gebied dat omsloten wordt door de Mr. Cramerweg richting Hollandscheveld en ligt tussen Buitenvaart I en het noordelijke blok van Buitenvaart II.
De beperking die voor dit gebied is opgenomen in het geldende bestemmingsplan Bedrijventerrein Buitenvaart II, partiële herziening ex artikel 30 WRO ten aanzien van het (on-) mogelijk maken van beperkt kwetsbare objecten binnen een afstand van 110 meter vanaf het aanwezige LPG-vulpunt, wordt met behulp van onderliggend wijzigingsplan gewijzigd. Er wordt afgeweken van de afstand van 110 meter, met dien verstande dat beperkt kwetsbare objecten op een afstand van minimaal 42 meter vanaf het aanwezige LPG-vulpunt gesitueerd kunnen worden.
Inzage
De stukken liggen van 16 juli 2015 tot en met 26 augustus 2015 ter inzage bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. U kunt de stukken ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0118.0000BPW8027001-VG01. Ook is het plan te raadplegen via www.hoogeveen.nl/inzage .
Beroep/ verzoek voorlopige voorziening
Tijdens de inzagetermijn kunt u beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit als u:
  • een belanghebbende bent die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het college van B&W;
  • een belanghebbende bent en aan kunt tonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest u tijdig tot het college van B&W te wenden.
U kunt dit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u een beroep heeft ingesteld, kunt u ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit van het college van B&W treedt in werking op de dag na het verstrijken van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat over dat verzoek is beslist.
Naar boven