Omgevingsvergunning oprichten 20 woningen SPOS locatie, Hendrik van Ekertstraat 1 t/m 15, Hendrik van Ekertstraat 2 t/m 20, Jan Stevensstraat 124, 126
Logo Helmond
Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, gelet op de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Besluit omgevingsrecht en de Algemene wet bestuursrecht, dat er medewerking is verleend op de aanvraag omgevingsvergunning voor het afwijken van het geldende bestemmingsplan “Binnenstad omgeving – Leonarduskerk” ten behoeve van 20 woningen op kadastraal percelen 3353, E3354, E3355, E3356.
 
Ter inzage
Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 13 juli 2015 gedurende zes weken (t/m 24 august 2015) voor iedereen ter inzage in de Stadswinkel, Frans Joseph van Thielpark 1 te Helmond. Het inzien van deze stukken kan alleen op afspraak. U kunt uw afspraak telefonisch maken via telefoonnummer 14 04 92 of via www.helmond.nl/afspraak.
Beroepsmogelijkheid
Gedurende deze termijn worden belanghebbenden in de gelegenheid gesteld een beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank te ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Ook kan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen. Opmerking verdient dat geen beroep meer kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij in het kader van de eerder gevolgde voorbereidingsprocedure geen zienswijze naar voren heeft gebracht.
Helmond, 7 juli 2015
Burgemeester en wethouders,
mevr. P.J.M.G. Blanksma-van den Heuvel, burgemeester
mr. drs. A.P.M. ter Voert, secretaris
Naar boven