Omgevingsvergunning zijnde een bouwvergunning voor het bouwen van drie woningen aan de Vosdijk 2a te Arnhem
Logo Arnhem
Burgemeester en wethouders van Arnhem maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van 3 woningen aan de Vosdijk 2a te Arnhem, met zaaknummer 19521229. Voor het project is naast de activiteit bouwen, ook de activiteit planologische afwijking op grond van 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht aangevraagd.
Inzien
Het ontwerp van de omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 16 juli 2015 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen, Wonen en Leefomgeving (BWL) in het Stadhuis aan de Koningstraat 38 te Arnhem, telefoon 0900-1809 (lokaal tarief). Voor de inzage van de beschikking kunt u telefonisch een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur of op donderdag tot 20.00 uur.
Daarnaast is het ontwerp van de omgevingsvergunning ook op internet in te zien (technische storingen voorbehouden).
De interactieve digitale verbeelding van het ontwerpbesluit is te raadplegen op het webadres: 
De digitale bestanden die gezamenlijk het juridisch geldende voorbereidingsbesluit vormen zijn te vinden op het webadres: http://www.arnhem.nl/ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0202.OGV875-/NL.IMRO.0202.OGV875-0201
Zienswijze
Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn bij voorkeur schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerp van de omgevingsvergunning indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Arnhem (per adres: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Arnhem, Postbus 9200, 6800 HA Arnhem), onder vermelding van het zaaknummer. U kunt uw zienswijze ook mondeling kenbaar maken binnen de bovengenoemde termijn. Voor informatie over het ontwerp van de omgevingsvergunning en voor een afspraak voor het kenbaar maken van uw mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 0900-1809. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk besluit.
 
Arnhem , 15 juli 2015
Naar boven