Logo Eemsmond
Bestemmingsplan Uithuizermeeden-Torenstraat 4, Eemsmond

Op donderdag 18 december 2014 heeft de raad van de gemeente Eemsmond het bestemmingsplan Uithuizermeeden-Torenstraat 4 vastgesteld. Het bestemmingsplan Het plangebied ligt achter een bebouwingslint aan de zuidzijde van de Torenstraat in Uithuizermeeden. Het bestemmingsplan is opgesteld omdat voor het gebied geen adequate planologische regeling was. De raad heeft het bestemmingsplan gewijzigd ten opzichte van het plan zoals dat als ontwerp ter inzage heeft gelegen. Bij vaststelling is de bestemming 'groen' gedeeltelijk, tot een strook van 10 meter, vervangen door de bestemming 'tuin'. De verbeelding en de regels zijn hierop aangepast.

Ter inzage

artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Van vrijdag 23 januari 2015 tot en met donderdag 5 maart 2015 liggen het bestemmingsplan en het raadsbesluit ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden via www.eemsmond.nl.

In werking

Het bestemmingsplan Uithuizermeeden-Torenstraat 4 treedt in werking op 6 maart 2015

Beroep

Tot en met donderdag 5 maart 2015 kunt u beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag:

  • als u belanghebbende bent en kunt aantonen dat u niet in staat bent geweest tijdig te reageren op het ontwerp.

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt, kunt u tegelijkertijd om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Met een voorlopige voorziening vraagt u om de werking van het bestemmingsplan uit te stellen tot het moment dat op uw beroep is beslist.

Naar boven