"Gemeente Den Helder - Kennisgeving Verleende omgevingsvergunning met uitgebreide afwijkingsprocedure voor het realiseren van 21 huurwoningen - Vechtstraat 130 t/m 170"
Logo Den Helder
Burgemeester en wethouders van Den Helder heeft met toepassing van artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunnning (NL.IMRO.0400.316OVVECHTSTR-OV01) verleend:
Voor : het realiseren van 21 huurwoningen
Locatie : Vechtstraat 130 t/m 170 te Den Helder
Inzage
De omgevingsvergunning en de daarbijbehorende stukken liggen van maandag 20 juli 2015 tot en met maandag 31 augustus 2015 voor iedereen ter inzage.
U kunt de omgevingsvergunning en de daarbijbehorende stukken die ter inzage liggen, inzien bij het Klantcontactcentrum in het stadhuis, Drs. F. Bijlweg 20, Den Helder.
De openingstijden zijn: van maandag tot en met woensdag van 8.30 tot 17.00 uur, donderdag van 8.30 tot 19.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur. Voor het inzien van een dossier dat ter inzage ligt moet er een afspraak bij het Klantcontactcentrum worden gemaakt, telefoon 14 0223.
Ook zijn ze te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Beroepsmogelijkheid
Gedurende de periode van terinzagelegging, kan tegen deze beschikking beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:
- een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerp omgevingsverguning;
- redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij niet tijdig of geen zienswijze tegen de ontwerp omgevingsvergunning heeft ingediend.
 
Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.
Het ondertekende beroepschrift bevat: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.
Een beroepschrift kan ook digitaal, via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht worden ingediend. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) vereist.
Verzoek om voorlopige voorziening
Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuur, postbus 1621, 2003BR Haarlem. Voor het indienen van een beroepschrift en/of verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.
Naar boven