Ontwerp omgevingsvergunning Den Doorn langs N322 te Almkerk
Logo Woudrichem
Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem maken bekend dat zij van plan zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de verhoging en verlenging van de geluidswal bij Den Doorn in Almkerk langs de N322.
 
De ontwerp omgevingsvergunning ligt met ingang van 10 juli 2015 tot en met 20 augustus 2015 ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. Tevens is de ontwerp omgevingsvergunning raadpleegbaar via de homepage van de gemeente Woudrichem (http://www.woudrichem.nl) en via www.ruimtelijkeplannen.nl. NL.IMRO.0874.ALMKOV201501-ONT1
 
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen indienen tegen de ontwerp omgevingsvergunning. Een zienswijze dient ingediend te worden bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem per adres postbus 6, 4285 ZG Woudrichem. Zienswijzen kunnen niet via de elektronische weg (e-mail) worden ingediend.
 
Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn bij de gemeente Woudrichem contact opnemen met de heer J. Smeulders, te bereiken via telefoonnummer (0183) 308100.
Naar boven