Gemeente Voorschoten - Herstelbesluit bestemmingsplan Dobbewijk 2012 gemeente Voorschoten
Logo Voorschoten
Besluit
De gemeenteraad van Voorschoten heeft op 11 december 2014 de verbeelding en de plantoelichting van bestemmingsplan Dobbewijk 2012 (NL.IMRO.0626.2012Dobbewijk-BP42) gewijzigd vastgesteld. Op basis van de einduitspraak van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is de gemeenteraad opgedragen de motivering voor de bestemming van Dobbeweg 1 beter te motiveren en een nieuwe regeling voor dit plandeel vast te stellen. Hiertoe heeft de gemeenteraad voor deze locatie een nieuwe afweging gemaakt en voor het pand de bestemming ‘bedrijf’ met functieaanduiding ‘specifieke vorm van kantoor - 2’ en ‘bedrijf tot en met categorie 2’ toegekend.
Terinzagelegging
Gedurende zes weken, van donderdag 22 januari 2015 tot en met woensdag 4 maart 2015 ligt het besluit ter inzage voor beroep. Het besluit ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis aan de Leidseweg 25 te Voorschoten. Het Klant Contact Centrum is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot en met 12.30 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.
De digitale versie van besluit is beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.voorschoten.nl.
Beroep
Bent u het niet eens met dit besluit? En bent u belanghebbende? Dan kunt u schriftelijk beroep indienen tegen het besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Burgers kunnen dat ook digitaal via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Hun advocaten, bedrijven en overheden kunnen dat nog niet. Om digitaal te procederen moet u wel een elektronische handtekening hebben (Digid). Deze vraagt u aan via https://www.digid.nl/.
Naar boven