Ontwerp omgevingsvergunning fietsenstalling RNet nabij De Regentesse
Logo Huizen
Overeenkomstig artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht maken wij het volgende bekend. Met ingang van 10 juli tot en met 20 augustus ligt de ontwerp omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van het realiseren van RNet fietsenstallingen nabij De Regentesse voor een ieder ter inzage.
Inhoud omgevingsvergunning
De vergunning voorziet in de realisatie van een overdekte fietsenstalling tussen De Regentesse en het pompstation (Bovenmaatweg 1) en één achter de bushalte aan de overzijde van de weg. In de huidige situatie staan hier tijdelijke fietsenstallingen.
Nabij De Regentesse gaat het om twee clusters van elk totaal 18,6 meter lang, 5,1 meter breed en een maximale hoogte van 2,7 meter. Aan de overzijde van de weg gaat het om een cluster van 7,4 meter lang, 4,3 meter breed en een maximale hoogte van 2,7 meter. Tussen en rondom de fietsenstallingen is voldoende ruimte voor het in- en uitrijden van fietsen.
Inkijken omgevingsvergunning
De ontwerp omgevingsvergunning ligt ter inzage in het gemeentehuis bij het Klantcontactpunt (centrale receptie). U kunt hier terecht van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 - 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 - 16.00 uur.
De ontwerp omgevingsvergunning ook te raadplegen via huizen.nl > Bouwprojecten > Fietsenstalling Rnet en op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.PBRNETFIETS2015-OW01
Reageren
In de periode van 10 juli tot en met 20 augustus 2015 kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling
zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders, postbus 5, 1270 AA, Huizen.
Als u mondeling wilt reageren, dan kunt u contact opnemen met het team Beleid van de afdeling Omgeving, tel. (035) 528 15 06.
Huizen, 9 juli 2015
Naar boven