Voorbereidingsbesluit Schipholparkeren
Logo Aalsmeer
Burgemeester en wethouders van Aalsmeer maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 2 juli 2015 heeft besloten dat een herziening van het bestemmingsplan “N201-zone” wordt voorbereid, zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende kaart.
Doelstelling
Volgens de voorschriften van de bestemming “Uit te werken bedrijfsdoeleinden” van het geldende bestemmingsplan “N201-zone” is het toegestaan om gronden en bouwwerken te gebruiken als perifere parkeervoorziening voor de luchthaven Schiphol. Om de verdere uitbreiding van het bestaande gebruik, als ook nieuwe gevallen van ‘Schipholparkeren’ tegen te gaan, is het noodzakelijk om een voorbereidingsbesluit te nemen.
Inwerkingtreding
Het voorbereidingsbesluit treedt daags na publicatie, te weten op 10 juli 2015, in werking en heeft een werkingsduur van één jaar.
Ter inzage
Het voorbereidingsbesluit is tezamen met de bijbehorende kaart digitaal beschikbaar gesteld via:
  • -
    de landelijke voorziening van www.ruimtelijkeplannen.nl door te zoeken op identificatiecode: NL.IMRO.0358.VBSchipholPark-VA01;
  • -
    de gemeentelijke voorziening, rechtstreeks via http://0358.ropubliceer.nl, of via de website www.aalsmeer.nl.
U kunt er ook voor kiezen om de papieren stukken in te zien. Deze stukken liggen met ingang van 10 juli 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Burgerzaken op het raadhuis van Aalsmeer aan het Raadhuisplein 1. De openingstijden van deze balie zijn: maandag tot en met vrijdag van 8.30-14.00 uur (vrije inloop). Op woensdag is de centrale balie open van 8.30 uur tot 20.00 uur.
De papieren stukken liggen tevens ter inzage bij de balie Bouwen op het raadhuis aan de Laan Nieuwer Amstel 1 te Amstelveen. U kan zich melden bij de centrale balie. De openingstijden van deze balie zijn: maandag tot en met woensdag 8.30-15.30 uur, donderdag 8.30-16.30 uur, en vrijdag 8.30-12.30 uur.
Rechtsbescherming
Tegen dit besluit kan geen bezwaar en/of beroep worden ingesteld.
Naar boven