Weigering bouwvergunning en projectbesluit “Kanaal Zuidzijde 12 Albergen” (Insectwoning)
Logo Tubbergen
Conform het bepaalde in artikel 3.44 van de Algemene wet bestuursrecht ligt met ingang van donderdag 9 juli 2015 op het gemeentehuis gedurende zes weken voor een ieder ter inzage het (weigerings)besluit op de aanvraag om projectbesluit en bouwvergunning voor:
-het bouwen van een kunstwerk met daarin een woonhuis welke strijdig is met het vigerende bestemmingsplan Buitengebied 2006 op het perceel kadastraal bekend gemeente Tubbergen sectie H, nummer (ged.) 5898 plaatselijk bekend Kanaal Zuidzijde 12 te Albergen.
Alle relevante stukken en gegevens liggen eveneens ter inzage. Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt. Tegen beide besluiten kan met ingang van 10 juli 2015 gedurende 6 weken beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle, door belanghebbenden:
  • -
    die eerder een zienswijze hebben ingediend met betrekking tot het ontwerpbesluit;
  • -
    die er niets aan konden doen dat zij niet eerder zienswijzen hebben ingebracht;
  • -
    die het niet eens zijn met eventuele wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit.
De beschikking treedt in werking na afloop van de beroepstermijn van zes weken. Als gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit pas in werking als op dat verzoek is beslist.
Naar boven