[Gemeente Wijk bij Duurstede - Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied 2015, Nachtdijk 5”, in Cothen]
Logo Wijk bij Duurstede
[Het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 2015, Nachtdijk 5’ met ingang van 9 juli 2015 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis te Wijk bij Duurstede. Daarnaast is het plan in te zien via:
 
of
of
 
Aan de Nachtdijk 5 te Cothen bevindt zich een voormalig agrarisch bedrijf met enkele opstallen. Om niet-agrarische bedrijfsactiviteiten (categorie 1 en 2 staat van bedrijfsactiviteiten) mogelijk te maken is een bestemmingswijziging nodig. Deze ontwikkeling kan in het kader van de ‘ruimte voor ruimte’-regeling plaatsvinden. Daarbij zal een groot deel van de bestaande bebouwing worden gesloopt en een zorgvuldige landschappelijke inpassing plaatsvinden. Dit bestemmingsplan voorziet in een planologisch-juridisch kader waarin de beoogde ontwikkeling kan worden gerealiseerd.
 
Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder, schriftelijk of mondeling, een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. afdeling Beheer, team Ruimtelijke ordening, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede.
Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw H. van Lange van het team ruimtelijke ordening, telefoon 0343-595 595. De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.
 
 
]
Naar boven