Vastgesteld bestemmingsplan Roderweg 37a
Logo Boxtel
Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat met ingang van vrijdag 10 juli 2015 tot en met vrijdag 20 augustus 2015 het door de gemeenteraad opnieuw vastgestelde bestemmingsplan ‘Roderweg 37a’ (met codering NL.IMRO.0757. BP07Roderweg37a-VST2) ter inzage ligt. Het besluit volgt uit de uitspraak (bestuurlijke lus) van 20 mei 2015 met nummer 201409594/1/R3 van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State over het vaststellingsbesluit van 9 september 2014.
Bestuurlijke lus
Op het vaststellingsbesluit is afdeling 8.2.2A van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Dit betekent dat de Afdeling bestuursrechtspraak de zogeheten ‘bestuurlijke lus’ heeft toegepast. De gemeenteraad heeft de opdracht gekregen om het besluit bij te stellen, zonder dat de gehele bestemmingsplanprocedure opnieuw gedaan hoeft te worden.
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan
De wijziging heeft betrekking op artikel 5 lid 5.2.1. De woning kan alleen na toepassing van de afwijkingsbevoegdheid worden uitgebouwd in de richting van het naastgelegen bedrijf.
Inzage
Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad en het bestemmingsplan kunt u met ingang van vrijdag 10 juli 2015 inzien.
Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit kunt u digitaal raadplegen via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl . Het bestemmingsplan Roderweg 37a is bekend onder nummer NL.IMRO.0757. BP07Roderweg37a.VST2.
Beroep
Belanghebbenden kunnen met ingang van 10 juli 2015 gedurende zes weken tegen de aangebrachte wijziging in het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State.
Degenen die al eerder beroep hebben ingesteld tegen het besluit van 9 september 2014 hoeven dat niet opnieuw te doen, voorzover hun bezwaren betrekking hebben op de overige, ongewijzigd gebleven, planonderdelen.
Het beroep moet u schriftelijk instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.
Inwerkingtreding
Het besluit treedt in werking daags na afloop van de genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van de besluiten niet. Om de inwerkingtreding te schorsen, moet u naast het beroep tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. In dat geval treden de besluiten niet in werking, voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.
Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.
Wet- en regelgeving
Op deze bekendmaking is onderstaande wet- of regelgeving van toepassing. Let op! De link naar de wet- of regelgeving hebben wij gemaakt op 3 juli 2015. Als u op de link klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 3 juli 2015 geldend was. Houd er rekening mee dat de wet- of regelgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden.
Van toepassing op deze bekendmaking is:
Naar boven