Vaststellen Projectuitvoeringsbesluit ‘Wonen Aan de Kasteeltuinen’
Logo Roerdalen
Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat zij in de vergadering van 7 juli 2015, op grond van artikel 2.10 van de Crisis- en herstelwet (Chw) het projectuitvoeringsbesluit ‘Wonen Aan de Kasteeltuinen’ heeft vastgesteld.
Het plan
Het projectuitvoeringsbesluit voorziet in de realisering van een woongebied met 34 woningen op het adres plaatselijk bekend als Sportlaan ong. te Montfort en is als project ongewijzigd.
Projectuitvoeringsbesluit
Het vastgestelde projectuitvoeringsbesluit strekt ter vervanging van alle afzonderlijke besluiten die nodig zijn voor de verwezenlijking van het project.
Inzien
Het vastgestelde projectuitvoeringsbesluit ligt met bijbehorende stukken vanaf 14 juli 2015 ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. Het projectuitvoeringsbesluit staat ook op www.ruimtelijkeplannen.nl en is terug te vinden onder NL.IMRO.1669.PUBMFT2015WNADKT-VG01.
Beroep instellen
Op grond van artikel 8.1 van de Algemene wet bestuursrecht kan gedurende 6 weken vanaf 14 juli 2015 beroep worden ingesteld tegen het vastgestelde projectuitvoeringsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door:
  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp-besluit kenbaar hebben gemaakt;
  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerp-besluit kenbaar te maken;
  • iedere belanghebbende, voor zover beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die bij de vaststelling van het plan zijn aangebracht.
Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden.
Inwerkingtreding
Het projectuitvoeringsbesluit treedt in werking daags na het aflopen van de inzagetermijn.
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling en economie via telefoon: (0475) 538 888.
Naar boven