Gemeente Uitgeest Ontwerpomgevingsvergunning Koogdijk 1, terinzagelegging
Logo Uitgeest
Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 Awb bekend dat zij het voornemen hebben met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, medewerking tee verlenen aan de aanvraag om omgevingsvergunning voor de realisatie van een paardenstal op het perceel Koogdijk 1 te Uitgeest. Het betreft de volgende activiteiten: planologisch strijdig gebruik en bouwen. Op deze omgevingsvergunning is de uitgebreide procedure van toepassing.
 
Locatie
De locatie waar de paardenstal gebouwd gaat worden bevindt zich aan de Koogdijk 1 in Uitgeest. De beoogde bouwlocatie ligt in het bestaande bouwvlak.
 
Inzage
Het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad liggen met ingang van 9 juli 2015 voor de duur van zes weken voor een ieder ter inzage. De stukken kunnen geraadpleegd worden via:
- de website van de gemeente Uitgeest, www.uitgeest.nl. onder de sitemappen gemeentehuis en terinzagelegging;
- bij de publieksbalie van het gemeentehuis dat is gevestigd aan de Middelweg 28 te Uitgeest en is geopend op werkdagen van 9.00-12.00 uur en op woensdagmiddag van 13.30-16.00 uur en donderdagavond van 18.30-20.00 uur.
 
Zienswijzen omgevingsvergunning
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen ingediend worden bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden 'zienswijze op ontwerpbesluit omgevingsvergunning Koogdijk 1’.
 
Meer informatie
Voor inzage op het gemeentehuis buiten deze openingstijden, het indienen van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mw. mr. N.A.E. van Offeren van de afdeling Ruimte, via telefoonnummer 0251-361187.
 
 
Uitgeest, 8 juli 2015
Burgemeester en wethouders van Uitgeest
 
 
Naar boven