Bekendmaking
Logo Gelderland
Voornemen voorbereiding inpassingsplan N315 Reconstructie Haaksbergseweg Neede en verkeersbesluit
Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening maken Gedeputeerde Staten van Gelderland bekend dat zij voornemens zijn een inpassingsplan voor te bereiden voor de aanleg van een verkeersplein (Largas-oplossing) ter hoogte van het kruispunt Rondweg/Haaksbergseweg en de aanleg van een oostelijke komingang op de Haaksbergseweg te Neede(GS besluit d.d. 30-06-2015).
Ten aanzien van dit voornemen worden op dit moment geen stukken ter inzage gelegd, kunnen op dit moment geen zienswijzen worden ingediend en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen.
Te zijner tijd zal een concept-ontwerp inpassingsplan bekend worden gemaakt. Dit concept-ontwerp inpassingsplan wordt verzonden aan meerdere onafhankelijke instanties voor advies.
Daarna zal een ontwerp inpassingsplan ter inzage worden gelegd. In die periode is het mogelijk voor een iederom te reageren op het plan. In één of meerdere dag-, nieuws-, of huis aan huisbladen zal worden aangekondigd wanneer dat is en hoe u kunt reageren.
Parallel aan het inpassingsplan wordt voor de aanpassingen aan de Rondweg en de Haaksbergseweg een verkeersbesluitprocedure doorlopen. Het ontwerp verkeersbesluit zal gelijktijdig met het ontwerp inpassingsplan ter inzage worden gelegd. Ook op dit verkeersbesluit heeft u de mogelijkheid om te reageren.
Gedeputeerde Staten van Gelderland
Naar boven