Ontwerp projectomgevingsvergunning voor de bouw 4 woningen aan de Koningkampstraat te Zevenaar
Logo Zevenaar
Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat hij van plan is om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een projectomgevingsvergunning vast te stellen voor het bouwen van twee 2-onder-1 kap woningen aan de Koningkampstraat 7, 9, 29 en 31 te Zevenaar. De woningen passen niet geheel binnen het bestemmingsplan “Groot Holthuizen en Hengelder II, uitwerking/wijziging De Tol”. Het betreft een strijdigheid, die door middel van de procedure van een projectomgevingsvergunning kan worden vergund.  
 
Inzage
Het ontwerp van de projectomgevingsvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 9 juli 2015 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De relevante stukken zijn digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.PV02DETOLTWEE-ON01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.
 
Zienswijzen
Tijdens de inzagetermijn van 9 juli 2015 tot 20 augustus 2015 kan iedereen schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Voor mondelinge zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met de heer J. Steenhuis per telefoon: (0316) 595 511 of per e-mail: j.steenhuis@zevenaar.nl.
 
Zevenaar, 8 juli 2015
Naar boven