Omgevingsvergunning, Brem 1, Heijen
Logo Gennep
Burgemeester en wethouders van Gennep maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij besloten hebben overeenkomstig artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wabo af te wijken van de regels van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een bedrijfsgebouw aan de Brem 1 te Heijen.
Ter inzage
Het ontwerpbesluit heeft ter inzage gelegen van 7 mei 2015 tot en met woensdag 17 juni 2015. Er zijn twee zienswijzen naar voren gebracht over het ontwerp. Met inachtneming van deze zienswijzen heeft het college op 23 juni 2015 besloten de omgevingsvergunning te verlenen. De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken zijn met ingang van 6 juli 2015 voor een periode van 6 weken voor een ieder te raadplegen op het gemeentekantoor, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Daarnaast is de omgevingsvergunning raadpleegbaar via www.gennep.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl met nummer NL.IMRO.0907.PB15052BREMONGHEI-VA01.
Verzenddatum
Het besluit is verzonden op: 2 juli 2015.
Inwerkingtreding
Burgemeester en wethouders hebben met toepassing van artikel 6.2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bepaald dat de omgevingsvergunning terstond na bekendmaking (de dag na de verzenddatum) in werking treedt.
Beroep
Wanneer u belanghebbende bent en u bent het niet eens met dit besluit, kunt u gedurende zes weken na de verzenddatum van deze brief een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Limburg postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Als u beschikt over een elektronische handtekening (DigiD) kunt u ook digitaal beroep instellen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.
Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van dit besluit niet. Hiertoe kunt u op grond van het bepaalde in artikel 8:81 Awb een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag (sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag). Volledigheidshalve wijzen wij u er op dat daarvoor vereist is dat u een beroepschrift tegen het besluit hebt ingediend en dat u een spoedeisend belang hebt bij het treffen van die voorziening.
Naar boven