Coördinatieregeling besluiten locaties Skepersloane 2A Garyp en Westerein 32 Garyp
Logo Tytsjerksteradiel
Terinzagelegging
Het op 16 juni 2015 vastgestelde wijzigingsplan bestemmingsplan ‘Buitengebied 2013, Skepersloane 2A (nieuw bouwperceel) en Westerein 32 Garyp (aanpassen bouwperceel)’ en het besluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken, liggen met ingang van 9 juli 2015 ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen. Het wijzigingsplan en het besluit omgevingsvergunning zijn te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (met IMRO-code IMRO.NL.0737.00BPVIWP09-vg01).
De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd.
Wijzigi ngsplan
Het wijzigingsplan voorziet in de nieuwbouw van een agrarisch bedrijf op de locatie Skepersloane 2A te Garyp en een verkleining van het agrarisch bouwperceel aan de Westerein 32 te Garyp.
Besluit omgevingsvergunning
Het besluit omgevingsvergunning (ex. artikel 2.1 lid 1 sub a Wabo) heeft betrekking op de realisatie van een nieuw agrarisch bedrijf op het perceel Skepersloane 2A te Garyp.
Beroep instellen
Gedurende 6 weken na de dag van terinzagelegging kunnen degenen, die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerp-wijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die aantonen hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep instellen.
Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de Voorzitter van dezelfde afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.
Naar boven