Ontwerpbestemmingsplan Achter de Kolk, Oud Ade
Logo Kaag en Braassem
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Achter de Kolk' met ingang van donderdag 22-01-2015 tot en met 04-03-2015 voor een ieder ter inzage ligt.
Dit bestemmingsplan betreft het saneren van de bestaande bedrijfsgebouwen en het mogelijk maken van 10 nieuwe woningen (waarvan 2 bestaand) ter plaatse van Kolk 5a, achter Kolk 3 en 4 en naast Kolk 13b te Oud Ade. Het plan bestaat uit 3 sociale rijwoningen, 4 geschakelde woningen, een vrijstaande woning en 2 nieuwe woningen ter vervanging van Kolk 2/3.
Gedurende de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het bestemmingsplan kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen, onder vermelding van 'zienswijze bestemmingsplan Achter de Kolk'.
U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl via de ID-code: NL.IMRO.1884.BPachterdeKolk-ONT1 of via onze website, www.kaagenbraassem.nl. Inzage is ook mogelijk gedurende de openingstijden of op afspraak in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 21 januari 2015
Naar boven