Voorontwerpbestemmingsplan Dahliakwartier – Wernhout
Logo Zundert
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert maakt bekend dat met ingang van 9 juli 2015 voor de duur van zes weken bij de gemeente, afdeling Ruimte (Bredaseweg 2 te Zundert), ter inzage ligt het voorontwerpbestemmingsplan "Dahliakwartier – Wernhout" te Wernhout. Het bestemmingsplan staat de realisatie toe van maximaal 36 grondgebonden woningen tussen de Dahliastraat – Grote Heistraat en Tiendpad te Wernhout.
Het plan is eveneens digitaal te raadplegen via www.zundert.nl → Inwoner → Ruimtelijke procedures → Bestemmingsplannen en rechtstreeks via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Inspraak
Gelet op de Inspraakverordening gemeente Zundert 2004 kan een belanghebbende en/of een ingezetene gedurende de inzagetermijn (t/m 19 augustus 2015), een schriftelijke inspraakreactie op het voorontwerp naar voren brengen. Schriftelijkeinspraakreacties dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert, Postbus 10001, 4880 GA Zundert.
De gemeente Zundert houdt op 23 juli 2015 in Gemeenschapshuis Het Wierenbos, Diepstraat 12 in Wernhout een inloopavond over het voorontwerpbestemmingsplan "Dahliakwartier - Wernhout".
Op deze avond kunnen belangstellenden tussen 19.00 uur en 21.00 uur vrij binnen lopen voor informatie en is er gelegenheid om aan de medewerkers van de projectgroep vragen te stellen over het plan.
Naar boven