Coördinatieregeling ontwerp besluiten locatie Wynzerdyk 20 te Oentsjerk
Logo Tytsjerksteradiel
Terinzagelegging
Het op 25 juni 2015 vastgestelde bestemmingsplan ‘It Aventoer, Wynzerdyk 20 te Oentsjerk(verplaatsen aanduiding bedrijfswoning en uitbreiding) en het besluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken, liggen met ingang van 9 juli 2015ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen. Het bestemmingsplan en het besluit omgevingsvergunning zijn te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (met IMRO-code IMRO.NL.0737.00BPVII-vg01).
De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd.
Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan voorziet in een verplaatsing van de bedrijfswoning en een uitbreiding van het aantal woonzorgeenheden op de locatie Wynzerdyk 20 te Oentsjerk.
Besluit omgevingsvergunning
Het besluit omgevingsvergunning (ex. artikel 2.1 lid 1 sub a Wabo) heeft betrekking op de realisatie van de bedrijfswoning en 8 woonzorgeenheden op het perceel Wynzerdyk 20 te Oentsjerk.
Beroep instellen
Gedurende 6 weken na de dag van terinzagelegging kunnen degenen, die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerp-wijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die aantonen hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep instellen.
Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de Voorzitter van dezelfde afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.
Naar boven