Ontwerpbesluiten gemeentelijke coördinatieregeling “Nabij Anthony Lionweg 19”, Bergschenhoek, Lansingerland
Logo Lansingerland
Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat de ontwerpen van de volgende besluiten met ingang van 8 juli 2015 tot en met 18 augustus voor een ieder ter inzage liggen:
 
•Ontwerpwijzigingsplan “Nabij Anthony Lionweg 19” met identificatienummer: NL.IMRO.1621.BP0134W01-ONTW
•Ontwerp omgevingsvergunning met identificatienummer: NL.IMRO.1621.W20150104-ONTW
 
U kunt de stukken inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en de viewer van de gemeente (http://1621.roview.net/).
Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14010.
 
Beschrijving besluiten
Het wijzigingsplan en de omgevingsvergunning maken de verplaatsing van een nog niet gerealiseerde bedrijfswoning van het perceel Anthony Lionweg 17 naar het perceel nabij Anthony Lionweg 19 in Bergschenhoek mogelijk. De oude locatie voor de te realiseren bedrijfswoning bleek om bedrijfseconomische- en technische redenen niet optimaal. In verband hiermee is ervoor gekozen om deze ten noordoosten van de woning op het perceel Anthony Lionweg 19 te realiseren. Voordat de nieuwe omgevingsvergunning wordt verleend zal de omgevingsvergunning voor de oude locatie worden ingetrokken.
 
Zienswijzen
Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van het college van burgemeester en wethouders, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. “zienswijze BP0134W01/03” (wijzigingsplan) of “zienswijze W-2015-0104-ONTW” (omgevingsvergunning). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.
Naar boven