Vaststelling wijzigingsplan Kollumerpomp – Brongersmaweg 14
Logo Kollumerland en Nieuwkruisland
Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het college van burgemeester en Wethouders op 30 mei 2015 het wijzigingsplan “Kollumerpomp – Brongersmaweg 14” hebben vastgesteld.
Het plan
Dit wijzigingsplan voorziet in uitbreiding van het bestaande bedrijf met een ligboxenstal en een sleufsilo. Deze vergroting ligt deels buiten het bestaande bouwvlak. Het geldende bestemmingsplan Buitengebied, vastgesteld op 17 oktober 2013, heeft hierin voorzien door middel van een wijzigingsbevoegdheid voor het wijzigen van de vorm van het bouwvlak.
Ter inzage
Het wijzigingsplan ligt met ingang van 9 juli 2015 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage tijdens openingstijden in het gemeentehuis, Van Limburg Stirumweg 18 te Kollum. Ook is het wijzigingsplan beschikbaar en in te zien op de website van de gemeente, www.kollumerland.nl, onder wonen en leven – ruimtelijke plannen. En op
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0079.WpKpBrongweg1415-Vg01
Beroep
Gedurende de ter inzage termijn kan beroep worden door:
  • een belanghebbende die tijdig bij het college zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht;
  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;
Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepsschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden voor het beroep. Aan het instellen van beroep zijn kosten verbonden.
Indien u tijdig beroep heeft ingesteld kunt u ook om een voorlopige voorziening verzoeken. Indien dit verzoek gedurende de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de werking van dit wijzigingsplan op totdat op het verzoek is beslist. Het beroepsschrift dient te worden gestuurd aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Naar boven