Ontwerpbesluit Tata Steel Nederland Tubes B.V. te Oosterhout, Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Milieu geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag van Tata Steel Nederland Tubes B.V. om een wijziging van de vergunning op grond van de Waterwet.

De aanvraag betreft het gewijzigd lozen van bedrijfsafvalwater op het Wilhelminakanaal vanuit de inrichting gelegen aan de soevereinstraat 35 te Oosterhout. De wijzigingen houden in de (tijdelijke) aanpassing van de norm voor minerale olie en een geringe aanpassing van de warmtevracht.

Terinzagelegging

De ontwerpbeschikking, alsmede de ter zake doende stukken liggen van 30 januari 2015 tot en met 12 maart 2015 ter inzage bij:

  • Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Avenue Céramique 125 te Maastricht, op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur;

  • gemeente Oosterhout bij de receptie van de gemeente Oosterhout, Slotjesveld 1 te Oosterhout, van maandag tot en met woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Zienswijze(n)

Eenieder kan naar aanleiding van de ontwerpbeschikking zienswijzen inbrengen gedurende de periode van terinzagelegging. De ingebrachte zienswijze(n) wordt (worden) meegewogen in het besluit op de aanvraag. Zienswijze(n) kan (kunnen) zowel mondeling als schriftelijk worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Postbus 25, 6200 MA Maastricht, onder vermelding van zaaknummer Wtw19688. Voor mondelinge zienswijzen en inlichtingen kan contact worden opgenomen met de afdeling Vergunningverlening, telefonisch bereikbaar via nummer 043 – 329 44 44.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd van de afdeling Vergunningverlening, T.L.B. du Chatinier

Naar boven