VERLEENDE EVENEMENTENVERGUNNING
Logo Schiedam
De burgemeester van Schiedam heeft op 30 juli 2015 de onderstaande vergunning verleend voor het organiseren van een evenement. Het betreft:
 
•Maasboulevardfeest 2015
 
Vanaf 6 juli ligt een afschrift van de verleende vergunning gedurende zes weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1.
Gedurende de bovengenoemde periode kunt u tegen de verleende vergunning een bezwaarschrift indienen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In het (gedateerde en ondertekende) bezwaarschrift moet staan waarom u tegen de verleende vergunning bent en waarom u vindt dat u rechtstreeks in uw belang bent getroffen. Het bezwaarschrift kunt u sturen aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam.
Intussen blijft de vergunning geldig. Als u echter vindt dat deze meteen moet worden geschorst dan kunt u daarvoor een verzoek sturen naar de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, t.a.v. de sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.
Voorwaarde hiervoor is dat u tevens een bezwaarschrift heeft ingediend. Aan een procedure bij de rechtbank zijn kosten verbonden.
Naar boven