Ontwerpbestemmingsplan Wooldseweg 50-58 en ontwerpbesluit hogere grenswaarde wegverkeer- en industrielawaai
Logo Winterswijk
Ter inzage
Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van woensdag 8 juli 2015 gedurende zes weken ter inzage liggen het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde wegverkeer- en industrielawaai ten behoeve van het perceel tussen Wooldseweg 50 en 58.
Aanleiding en ligging
Het bestemmingsplan wijzigt de huidige bestemming van het perceel van wonen (zonder bouwvlak) in de bestemming wonen met een bouwvlak. De bestemmingswijziging maakt de bouw van twee woningen mogelijk. Vanwege een overschrijding van de voorkeursgrenswaarde voor wegverkeer- en industrielawaai vanuit de Wooldseweg en het achterliggende gezoneerde industrieterrein is voor de woningen een hogere grenswaarde nodig. Het plangebied ligt aan de rand van de kom van Winterswijk.
Waar ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit hogere grenswaarde wegverkeer- en industrielawaai liggen ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplanidentificatienummer is NL.IMRO.0294.BP1506BTWOOLWG5058-OW01.
Zienswijzen
Gedurende de inzagetermijn, van woensdag 8 juli 2015 tot en met tot en met dinsdag 18 augustus 2015, kan/kunnen:
  • -
    een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad en;
  • -
    belanghebbenden hun zienswijze omtrent het ontwerpbesluit hogere grenswaarde wegverkeer- en industrielawaai kenbaar maken bij het College van burgemeester en wethouders
(Postbus 101, 7100 AC Winterswijk, tel.nr 0543-543543)
Naar boven