Ontwerpbestemmingsplan “bedrijventerrein Julianaweg e.o.”
Logo Edam-Volendam
Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van vrijdag 10 juli 2015 het ontwerpbestemmingsplan “bedrijventerrein Julianaweg e.o.” gedurende zeven weken voor een ieder ter inzage ligt. Het plan idn-nummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.0385.BPBtJulianawegEO-ow01.
Plangebied
Het plangebied ligt aan weerszijden van de Julianaweg en bevindt zich ten noorden van de Oude Kom van Volendam en ten oosten van de Rozettenbuurt en de Bloemenbuurt.
Doel
Het bestemmingsplan voorziet in een actuele regeling voor het bestaande bedrijventerrein. Het bestemmingsplan is overwegend conserverend van karakter, waarin met name de bestaande situatie is vastgelegd. De hoofddoelstelling is het kunnen beschikken over een adequate planologische regeling, waarin het meest recente ruimtelijke beleid in een juridisch bindende vorm is neergelegd.
Inzien
Het ontwerpbestemmingsplan “bedrijventerrein Julianaweg e.o.” met de daarop betrekking hebbende stukken liggen gedurende de eerder genoemde periode ter inzage bij het loket van de afdeling VROM, Mgr. C. Veermanlaan 1f in Volendam tijdens de openingsuren van 9.00-12.30 uur. Buiten die uren kan het plan op afspraak worden ingezien (tel. 0299-398398).
D igitaal raadplegen vanaf vrijdag 10 juli 2015
Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website van de gemeente: www.edam-volendam.nl, klik op het tabblad Inwoner Actueel Bekendmakingen Bestemmingsplannen Ontwerpbestemmingsplan “bedrijventerrein Julianaweg e.o.” met een link naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.
Zienswijzen
Met ingang van vrijdag 10 juli 2015 kan een ieder (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Edam-Volendam, Postbus 180, 1130 AD Volendam onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan “bedrijventerrein Julianaweg e.o.”. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met een medewerker van de sectie Ruimtelijke Ontwikkeling (tel. 0299-398398).
Edam-Volendam, 6 juli 2015
Naar boven