Logo Lansingerland
Coördinatiebesluit Melanchthon business school Wilegnlei 2B, Bleiswijk, Lansingerland

Ontwerp besluiten gemeentelijke coördinatieregeling ‘Melanchthon Business school’, Bleiswijk’’

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat dat zij op d.d. 30 juni 2015, hebben besloten in te stemmen met de toepassing van de coördinatieregeling ex artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) voor de realisatie van de Melanchthon Business school, Bleiswijk

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat de volgende besluiten, die met de toepassing van de gemeentelijke coördinatieregeling worden voorbereid, met ingang van 8 juli 2015 tot en met 18 augustus 2015 ter inzage liggen:

  • 1. het ontwerpbestemmingsplan ‘Melanchthon Business school’, Bleiswijk met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0158-ONTW;

  • 2. de ontwerp omgevingsvergunning W-2015-0114 voor de ontwikkeling van de nieuwbouw voor de Melanchthon Business School;

  • 3. Coördinatiebesluit Melanchthon business school.

Beschrijving bestemmingsplan

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Merenweg, Wilgenlei, het glastuinbouwbedrijf aan de Wilgenlei nummer 2B en het volkstuinencomplex in Bleiswijk.

De Business School is momenteel gevestigd op twee locaties aan de Rembrandtlaan en aan de Merenweg/Wilgenlei in Bleiswijk. De school is van plan deze twee locaties samen te voegen op één locatie aan de Merenweg/ Wilgenlei.

Zienswijzen

Op de besluiten is de gemeentelijke coördinatieregeling van toepassing. Dit betekent dat het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning gezamenlijk ter inzage liggen en u over beide ontwerpbesluiten een zienswijze kunt indienen.

U kunt het plan inzien:

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0158/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven