Logo Woudrichem
Vastgesteld bestemmingsplan en omgevingsvergunning Schapendam 1, Woudrichem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem maken op grond van de artikelen 3.8 en 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening, artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat:

  • de gemeenteraad op 23 juni 2015 het bestemmingsplan 'Kom Woudrichem-Oudendijk – 1e herziening 2014' met IMRO-code: NL.IMRO.0874.wchmbp201402-VSG1 heeft vastgesteld;

  • Het college van burgemeester en wethouders de omgevingsvergunning (geregistreerd onder nr. A2014-0232) heeft verleend voor de nieuwbouw van een verenigingsgebouw en de sloop van de werfschuur.

Bovendien heeft de gemeenteraad afgezien van het vaststellen van een exploitatieplan omdat de gemeente Woudrichem een exploitatieovereenkomst als bedoeld in artikel 6.24, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening is aangegaan met de ontwikkelende partij.

De ontwerpbesluiten hebben van 6 februari 2015 tot en met 19 maart 2015 ter inzage gelegen, waarbij een ieder in de gelegenheid is geweest een zienswijze kenbaar te maken. Er zijn geen zienswijzen ontvangen. Er zijn bij de vaststelling geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van de ontwerp besluiten.

Terinzagelegging

Het vastgestelde bestemmingsplan en de verleende omgevingsvergunning liggen met ingang van 3 juli 2015 tot en met 15 augustus 2015 voor een ieder ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. Tevens zijn de stukken van het bestemmingsplan raadpleegbaar via de homepage van de gemeente Woudrichem (http://www.woudrichem.nl) en www.ruimtelijkeplannen.nl (idn: NL.IMRO.0874.WCHMBP201402-VSG1)

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep tegen het bestemmingsplan en de omegvingsvergunning worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA `s-Gravenhage door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen kenbaar te maken bij de gemeenteraad.

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiertoe dient naast beroep tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening te worden gedaan aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven