Logo Overijssel
Verlenen vergunning Rembrandtkade 195T te Deventer, Overijssel

Ontwerpbesluiten Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en Waterwet

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Deventer en de Minister van Infrastructuur en Milieu hebben een vergunningaanvraag (beide aanvragen betreffen een wijziging op eerder verleende vergunningen) op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo; zaaknummer 1477897) en de Waterwet (ontvangen en zijn voornemens vergunning te verlenen voor:

  • het aanleggen van een trailerhelling en kraanopstelplaats, Rembrandtkade 195T, 7412 HL Deventer

Deze maatregelen zijn onderdeel van het programma Ruimte voor de Rivier. Op de voorbereiding en bekendmaking van de besluiten is de provinciale coördinatieregeling van toepassing. Een ieder kan gedurende een periode van zes weken zienswijzen kenbaar maken. Voor dit besluit geldt tevens de Crisis- en herstelwet.

Waar en wanneer kunt u het ontwerpbesluit inzien?

De ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 9 juli tot en met 19 augustus 2015 op de onderstaande locaties ter inzage:

  • het gemeentehuis van Deventer (Publiekszaken), Leeuwenbrug 81 in Deventer, op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur

  • Provinciehuis, Luttenbergstraat 2 in Zwolle, op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur

  • Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Eusebiusbuitensingel 66 in Arnhem, op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Schriftelijk

U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan: gedeputeerde staten van de provincie Overijssel, t.a.v. mevr. A.J. Westphal-Dijkstra, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle. Desgewenst kunt u ook uw zienswijze rechtstreeks indienen bij het bevoegd gezag van het besluit waarop uw zienswijze betrekking heeft.

Mondeling

U kunt uw zienswijze ook mondeling kenbaar maken binnen de genoemde termijn van terinzagelegging bij mevr. A.J. Westphal-Dijkstra, via telefoonnummer 06-29 36 67 59. Van mondelinge zienswijzen wordt verslag gemaakt.

Wat gebeurt er met uw zienswijze?

Alle zienswijzen wordt betrokken bij de afweging in het betreffende definitieve besluit. Iedereen die een zienswijze kenbaar heeft gemaakt wordt hierover geïnformeerd.

U kunt slechts beroep instellen tegen het uiteindelijke besluit als u ook een zienswijze kenbaar heeft gemaakt en u belanghebbende bent.

Naar boven