Logo Nederweert
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Herziening uitbreidingslocatie Merenveld’, Nederweert

In de vergadering van 16 juni 2015 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan “Herziening uitbreidingslocatie Merenveld’ gewijzigd vastgesteld. Het plan heeft als doel in te spelen op de actuele ontwikkelingen in het gebied. Er is één zienswijzen ingediend tegen het ontwerp bestemmingsplan. Er is geen exploitatieplan opgesteld.

Beroep

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn er kleine wijzigingen ten opzichte van het ontwerp aangebracht. De provincie Limburg heeft te kennen gegeven geen bezwaar te hebben tegen een vervroegde publicatie. Dit betekent dat het ontwerp met ingang van 10 juli 2015 gedurende 6 weken ter inzage ligt bij de centrale klantenbalie. Het bestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar via in www.ruimtelijkeplannen.

Gedurende de inzagetermijn kunnen zij die tijdig hun zienswijzen op het ontwerp bestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt, belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen kenbaar te maken naar aanleiding van het ter visie liggende ontwerp bestemmingsplan of belanghebbenden die bedenkingen hebben ten aanzien van de wijzigingen, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ook is het mogelijk gelijktijdig te vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling.

Het bestemmingsplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Nederweert, 30 juni 2015.

Burgemeester en wethouders van Nederweert, De secretaris, J.C.T. Bakens

De burgemeester, H.F.M. Evers

Naar boven