Logo Rijswijk
Ontwerpbesluiten ‘Geestbrugkade 38’, Rijswijk

Burgemeester en wethouders van Rijswijk maken bekend dat zij voornemens zijn geen medewerking te verlenen aan de realisatie van een appartementencomplex aan de Geestbrugkade 38. Omdat het bouwplan niet past in het geldende bestemmingsplan is op de aanvraag omgevingsvergunning de uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3º Wabo van toepassing.

Terinzagelegging

De aanvraag en de ontwerpbesluiten (de ontwerpweigering en het raadsbesluit tot het niet-afgeven van een ontwerpverklaring van geen bedenkingen) liggen met ingang van vrijdag 23 januari tot en met donderdag 5 maart 2015 ter inzage bij de balie publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op werkdagen geopend van 08.30 uur tot 14.00 uur en op donderdag ook van 17.00 uur tot 19.00 uur. Tevens kunt u de stukken bekijken op de gemeentelijke website www.rijswijk.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Zoekt u in dat laatste geval op het volgende identificatienummer (IDN): NL.IMRO.0603.ovgeestbrugkade38-ON01.

Indienen zienswijze

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder zienswijzen op de ontwerpbesluiten indienen. Zienswijze moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 5305, 2280 HH Rijswijk. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt met de heer F. de Bruijn via (070) 326 1108.

Wij wijzen u erop dat te zijner tijd tegen de definitieve besluiten geen bezwaar kan worden gemaakt. Als definitieve besluitvorming heeft plaatsgevonden, kunnen alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend, beroep instellen bij de rechtbank ’s-Gravenhage.

Rijswijk, 22 januari 2015

Burgemeester en wethouders, M.J. Bezuijen, burgemeester

A. de Baat, secretaris

Naar boven