Logo Diemen
Omgevingsvergunning Leliëndaal (Plantage de Sniep, deelplan 5C en 7B), Diemen

Het college van burgemeester en wethouders van Diemen heeft met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning verleend voor het oprichten van 25 waterwoningen aan Leliëndaal te Diemen (Plantage de Sniep, deelplan 5C en 7B) en het afwijken van het bestemmingsplan “Plantage de Sniep”. De afwijking heeft betrekking op het onderschrijden van de voorgeschreven minimale hoogte.

De omgevingsvergunning, die op 15-6-2015 is verzonden (bekendmaking), ligt ter inzage bij het loket van Team Vergunningen, D.J. den Hartoglaan 1 te Diemen. De omgevingsvergunning is tevens digitaal te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via planidn NL.IMRO.0384.OVLeliendaal2-VG01

Binnen zes weken na de dag volgend op die waarop het besluit is bekendgemaakt,kunnen belanghebbenden tegen dit besluit beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, Sector Bestuursrecht, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking.

De belanghebbende die beroep instelt kan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, Sector Bestuursrecht, verzoeken de werking van het besluit te schorsen door het treffen van een voorlopige voorziening. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor het in behandeling nemen van het beroep en het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven