Logo Beemster
Omgevingsvergunning Zuiderweg 15 Zuidoostbeemster, Beemster

Burgemeester en wethouders van Beemster maken bekend dat zij hebben besloten met toepassing van ex art. 2.12, lid 1, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan Buitengebied 2012 voor het realiseren van een melkstal op het perceel Zuiderweg 15 te Zuidoostbeemster.

Het besluit ligt van 13 juli tot en met 24 augustus 2015 van 8.30 tot 12.00 uur en alleen op maandag van 13.30 tot 19.00 uur ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Beemster, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden beroep indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Het ingediende beroep schorst de werking van het besluit niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

U kunt ook digitaal beroep en/of een verzoek om een voorlopige voorziening indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Omdat de gemeente Purmerend de ambtelijke werkzaamheden voor de gemeente Beemster uitvoert, kunt u voor informatie contact opnemen met het team Vergunningen van de gemeente Purmerend.

Naar boven