Gemeente Leiden - Omgevingsvergunning Utrechtse Jaagpad (percelen Hoge Rijndijk 234 en 236)
Logo Leiden
Burgemeester en Wethouders van de gemeente Leiden maken bekend dat een omgevingsvergunning is verleend voor de locatie Utrechtse Jaagpad (percelen Hoge Rijndijk 234 en 236).
De omgevingsvergunning (NL.IMRO.0546.OV00009-0301) heeft betrekking op de realisatie van een nieuwe twee onder één kap woning met twee bergingen. Aan de voorzijde wordt op eigen terrein twee parkeerplaatsen per woning gerealiseerd, met een uitrit op het Utrechts Jaagpad. De woningen zijn gelegen aan de zijde van het Utrechtse Jaagpad (tussen nummer 106 d en nummer 107) op de percelen van Hoge Rijndijk 234 en 236.
Tijdens deze inzagentermijn van het ontwerp zijn drie zienswijzen ontvangen.
Het vastgestelde besluit bevat op een aantal punten een nadere motivering en een aanpassing in het plan namelijk het verwijderen van een langs parkeervak voor een betere zichtlijn. Deze wijzigingen hebben geen gevolgen voor de verlening van de omgevingsvergunning.
Ter inzage
De beroepstermijn is van donderdag 2 juli 2015 tot en met donderdag 13 augustus 2015.
De digitale versie van het besluit is raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website (www.leiden.nl/ruimtelijkeordening). De papieren versie van het besluit met bijbehorende stukken ligt ter inzage in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en in het Stadsbouwhuis (Langegracht 72). Openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur. Het Stadhuis is daarnaast ook geopend op donderdagavond van 17:00-20:00 uur en zaterdag van 9.00 -13.00 uur. Op verzoek is het plan bij het Servicepunt in het Stadsbouwhuis tegen kostprijs te koop.
Beroep
Tijdens deze beroepstermijn kan een beroep worden ingesteld door de volgende personen:
belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;
belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te
hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.
belanghebbenden die beroep instellen tegen de wijzigingen die Burgemeester en Wethouders bij verlening van de omgevingsvergunning heeft doorgevoerd.
Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank ’s Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt in werking de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.
Informatie
Nadere informatie kunt u inwinnen bij het servicepunt Bouwen en Wonen, Langegracht 72, Leiden. (tel. 14 071 of via het online contactformulier).
Naar boven