Vaststelling uitwerkingsplan Goejanverwelledijk 26-30
Logo Gouda
 
Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.9a, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 23 juni 2015 het uitwerkingsplan Goejanverwelledijk 26-30 gewijzigd hebben vastgesteld.
Dit uitwerkingsplan werkt de nader uit te werken bestemming “Woongebied ” in het bestemmingsplan Kadenbuurt, Kort Haarlem, Gouda Oost (2011) uit.
 
Het vastgestelde uitwerkingsplan Goejanverwelledijk 26-30 met kenmerk NL. IMRO.0513.1010UPGoe26-DF01 ligt van 9 juli tot en met 19 augustus 2015 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:
 
Tegen het uitwerkingsplan kan vanaf 10 juli tot en met 19 augustus 2015 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuurs­recht­spraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
De mogelijkheid om beroep in te stellen bestaat voor belanghebbenden:
 
  • 1.
    die tijdig hun zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht;
  • 2.
    die bezwaar hebben tegen de aangebrachte wijzigingen;
  • 3.
    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp bij burgemeester en wethouders kenbaar hebben gemaakt.
 
Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking voor het uitwerkingsplan. Degene die beroep instelt kan daarom tege­lijk een ver­zoek om een voor­lopi­ge voor­zie­ning ­vragen aan de voor­zitter van de Afde­ling Be­stuurs­rechtspraak van de Raad van State, op hetzelfde adres.
 
Het vaststellingsbesluit treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in wer­king. Is op dat moment nog niet beslist over een ver­zoek tot een voorlopige voorziening, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.
 
Gouda, 8 juli 2015
 
 

Naar boven