Voornemen medewerking aanvraag Burg. Van Dijkstraat 4-6 te Veen, gemeente Aalburg
Logo Aalburg
Burgemeester en wethouders van Aalburg maken bekend dat de volgende aanvraag is ingediend:
-aanvraag voor het bouwen van vijf woningen op het perceel Burgemeester van Dijkstraat 4-6 te Veen
Ter plaatse is het wijzigingsplan “Dr. Tjalmastraat – Burg. Van Dijkstraat, Veen” van kracht. Voor de locatie gelden de bepalingen van artikel 4, “Wonen”. De aanvraag is daarmee niet in overeenstemming omdat het maximaal aantal woningen wordt overschreden. Artikel 2.1, lid 1 onder c juncto artikel 2.12, lid 1 onder a Wabo biedt burgemeester en wethouders de mogelijkheid om af te wijken van de voorschriften van het wijzigingsplan. Burgemeester en wethouders zijn voornemens om in beginsel medewerking te verlenen aan het bouwen van vijf woningen.
In verband met ons voornemen, ligt de aanvraag met het bijbehorende ontwerpbesluit met ingang van donderdag 2 juli 2015 gedurende zes weken ter inzage bij het Aalburgloket, balie Bouwen en Milieu, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. De kantooruren voor de terinzagelegging zijn dagelijks van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 uur tot 20.00 uur. De genoemde stukken kunnen tevens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden zienswijzen tegen ons voornemen naar voren brengen. De zienswijze dient in ieder geval te worden voorzien van uw naam en adres, de dag-tekening, vermelding van het bouwadres, en de reden waarom u het niet eens bent met het voor-nemen. De ondertekende zienswijze dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Aalburg en kan worden ingezonden via: Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG. Tevens kunt u uw zienswijze mondeling kenbaar maken. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met afdeling VROM, bereikbaar op telefoonnummer (0416) 69 87 64.
Wijk en Aalburg, 1 juli 2015
Naar boven