Ontwerp omgevingsvergunning ‘Le Garage’ Nieuwestraat 17, 19 en 21 in Strijen
Logo Strijen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen maken op grond van de artikelen 3.10 Wabo en 6.14 Bor bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning tezamen met de ontwerp verklaring van geen bedenkingen ten behoeve van het projectafwijkingsbesluit ‘Le Garage, Nieuwestraat 17, 19 en 21’ met bijbehorende stukken vanaf maandag 6 juli 2015 voor een periode van 6 weken (dus tot 17 augustus 2015) ter inzage ligt.
 
Het project heeft betrekking op het oprichten van een appartementencomplex (inclusief parkeerkelder en herinrichting van het terrein) op de percelen Nieuwestraat 17, 19 en 21 in Strijen. Op het perceel staat momenteel een voormalig garagebedrijf met bedrijfswoning. Deze opstallen worden gesloopt.
 
Op de voorbereiding van de beslissing op deze ingekomen aanvraag omgevingsvergunning voor de activiteit planologisch strijdig gebruik is de zogenoemde uitgebreide procedure van toepassing. De ontwerp omgevingsvergunning bevat een projectafwijkingsbesluit als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo.
 
U kunt de ontwerp omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken (waaronder de ruimtelijke onderbouwing en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad) op werkdagen tijdens openingstijden inzien bij het bureau Ruimtelijke Ordening, Wonen en Milieu in het gemeentehuis (Waleplein 2 in Strijen). Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. U kunt de ontwerp omgevingsvergunning ook raadplegen via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ‘NL.IMRO.0617.pblgn-on01’. Nadere informatie kunt u vinden op onze website www.strijen.nl.
 
Een ieder wordt gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders van Strijen, Postbus 5881, 3290 EA Strijen. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw L. Bos, bereikbaar onder telefoonnummer 078-6748251. 
 
Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze tegen de ontwerp omgevingsvergunning of de ontwerp verklaring van geen bedenkingen per e-mail niet mogelijk is.
Strijen 3 juli 2015

het college van burgemeester en wethouders van Strijen,

C.J. de Visser A.J. Moerkerke

Naar boven