Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Portland en Beeldkwaliteitplan
Logo Albrandswaard
Burgemeester en wethouders van Albrandswaard maken ingevolge de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Portland’ bestaande uit de planverbeelding, -toelichting en –regels en een beeldkwaliteitplan. In het bestemmingsplan “Portland” is al voorzien dat de gronden ten noorden van de Rhoonse Baan, ter hoogte van de waterkering en benzinestation Vogelaar, aangewezen zijn om  uit te werken voor het vestigen van Bedrijvigheid. Het ontwerpplan gaat uit van een uitgewerkte bestemmingsregeling voor het vestigen van bedrijven en gebouwen met gemengde functies, zoals voor cultuur, ontspanning, kantoor en wellness.
 
Plan
- Toelichting en planverbeelding (plankaart).
- Beeldkwaliteitplan.  
 
Inzage
- Gemeentehuis: van vrijdag 3 juli 2015 tot en met donderdag 13 augustus 2015. Tegen vergoeding van de kosten kunt u een afschrift van de ter inzage gelegde stukken krijgen.
- Website gemeente: www.albrandswaard.nl > actuele info > bekendmakingen > bestemmingsplannen > ontwerp-bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Portland’ en Beeldkwaliteitplan.
 
Zienswijze
- Schriftelijk: binnen de genoemde (inzage)termijn van zes weken. Stuur uw reactie aan: het college van de gemeente Albrandswaard, Postbus 1000, 3160 GA Rhoon.
- Mondeling: op maandag 13 juli 2015 is hiervoor eenmalig een mogelijkheid van 13.00 tot 15.00 uur (op het gemeentehuis aan de Hofhoek in Poortugaal). Meldt u telefonisch aan via 010 5061704.
 
Naar boven