Logo Laren
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Singer, Laren

Burgemeester en Wethouders van Laren maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 27 januari 2015, gedurende 6 weken, het ontwerp bestemmingsplan Singer NL.IMRO.0417.BPSinger-On01 ter inzage ligt. Met dit bestemmingsplan wordt de bouw van een nieuw theater mogelijk gemaakt.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan kan, met bijbehorende stukken, met ingang van 27 januari 2015 tot en met 9 maart 2015 worden ingezien in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes bij de balie Vergunningen. Het ontwerp bestemmingsplan is daarnaast te raadplegen via www.laren.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

U kunt gedurende de terinzagelegging schriftelijk een zienswijze indienen bij:

Gemeenteraad Laren

Postbus 71

3755 ZH Eemnes

onder vermelding van "Zienswijze ontwerp bestemmingsplan Singer”

Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch (via 14 035) een afspraak maken met mevrouw K. de Graaf. Dit kan tot 3 werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging.

Informatieavond

Het college van burgemeester en wethouders van Laren wil geïnteresseerden graag informeren over de inhoud van het bestemmingsplan. De openbare informatiebijeenkomst wordt gehouden op maandag 16 februari van 19.00 tot 21.00 uur in de raadzaal van het Raadhuis, Eemnesserweg 19 in Laren. U kunt tijdens deze avond aan verschillende deskundigen vragen stellen over het bestemmingsplan.

Naar boven