Logo Oirschot
Ontwerpbestemmingsplan Ekerschotweg 2 in Oirschot, Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Ekerschotweg 2 (bestemmingsplan Buitengebied, herziening Ekerschotweg 2) ter visie wordt gelegd. Het plan beoogt het glastuinbouwbedrijf ter plaatse van de Ekerschotweg 2 te saneren, op de locatie één Ruimte voor Ruimte- woning mogelijk te maken en de bestaande bedrijfswoning om te zetten in een burgerwoning.

Ontwerpbestemmingsplan ter visie

Vanaf donderdag 2 juli 2015 liggen het ontwerpbestemmingsplan Ekerschotweg 2 en de bijbehorende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter visie. U kunt het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan ligt ook ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om het plan in te zien kunt u een afspraak inplannen.

Zienswijzen

Eenieder heeft de mogelijkheid om vanaf 2 juli 2015 tot en met 12 augustus 2015 zienswijzen in te dienen. Het is mogelijk schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). U kunt een afspraak inplannen om een mondelinge zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven