Logo Loon op Zand
Ontwerp omgevingsvergunning voor het vergroten van de bebouwing op het perceel Eftelingsestraat 3 te Kaatsheuvel (Villa Pardoes), Loon op Zand

Burgemeester en wethouders zijn voornemens vergunning te verlenen voor het vergroten van de bebouwing op het perceel Eftelingsestraat 3 te Kaatsheuvel.

U kunt de aanvraag, ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken inzien van donderdag 22 januari 2015 tot en met woensdag 4 maart 2015 in de gemeentewinkel van de gemeente Loon op Zand, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel. U dient hiervoor een afspraak te maken via het telefoonnummer 0416 – 289 111 of bij de receptie in de gemeentewinkel. Ook zijn de stukken te vinden op www.loonopzand.nl.

Tijdens deze periode kunnen zowel mondelinge als schriftelijke zienswijzen worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 7, 5170 AA in Kaatsheuvel. Voor het inbrengen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer H. Hooning van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0416 – 289156, e-mail: h.hooning@loonopzand.nl.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven