Logo Drimmelen
Vaststelling bestemmingsplan ‘Kerkdijk 1a’ te Hooge Zwaluwe, Drimmelen

De raad van de gemeente Drimmelen heeft in zijn vergadering van 25 juni 2015 besloten om het ontwerp bestemmingsplan ‘Kerkdijk 1a’ te Hooge Zwaluwe ongewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan vast te stellen (NL.IMRO.1719.6bp14kerkdijk-vg01). Het bestemmingsplan betreft de locatie van de voormalige Willibrorduskerk aan het dijklint van Hooge Zwaluwe ten zuiden van de goederenspoorlijn. De voorheen maatschappelijke bestemming wordt omgezet in een ruimere bestemming Centrum en Groen. Het plan biedt o.a. de mogelijkheid tot het oprichten van een restaurant in combinatie met zorgactiviteiten en vergaderfaciliteiten.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het vastgestelde plan liggen vanaf 10 juli 2015 tot en met 20 augustus 2015 tijdens de openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en op donderdag van 18.00 uur tot 20.00 ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Park 1 te Made. Het vastgestelde bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (onder Bestemmingsplannen).

Beroep

Tegen het raadsbesluit kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • een belanghebbende die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Made, 9 juli 2015

burgemeester en wethouders van Drimmelen C. Smits secretaris

G.L.C.M. de Kok burgemeester

Naar boven