Logo Sluis
Vaststelling wijzigingsplan landgoed Rodenburgh, Binnenweg 4, Aardenburg, Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan landgoed Rodenburgh, Binnenweg 4 in Aardenburg op 26 mei 2015 gewijzigd is vastgesteld. Het wijzigingsplan landgoed Rodenburgh, Binnenweg 4 in Aardenburg voorziet in de juridisch planologische regeling van percelen gelegen aan de Binnenweg 4 in Aardenburg. Het wijzigingsplan maakt het mogelijk het huidige landgoed uit te breiden van één naar drie landhuizen.

In de nota zienswijze en ambtshalve aanpassingen is een overzicht opgenomen van de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan zoals dat ter inzage heeft gelegen.

Tevens hebben wij op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, besloten geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd.

Ter inzage

Het besluit van het college van burgemeester en Wethouders van Sluis en het vastgestelde wijzigingsplan landgoed Rodenburgh, Binnenweg 4, Aardenburg liggen met ingang van 2 juli 2015 voor een periode van zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 in Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer: NL.IMRO.1714.wplandgoedbinweg14-VG01). Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. Voor het maken van een afspraak kunt u via het 6-cijferige telefoonnummer 140117 een afspraak maken.

Beroep

Met ingang van 3 juli 2015 kan tegen het vaststellingsbesluit van het college beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij het college tegen het ontwerpwijzigingsplan, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het college te wenden en verder door een belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het plan zijn aangebracht.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaar rust. Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden.

Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een voorlopige voorziening worden verzocht bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een voorlopige voorziening kan door de voorzitter worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Er wordt een griffierecht geheven.

Oostburg, 1 juli 2015

Burgemeester en wethouders van Sluis, A.M.M. Jetten, burgemeester

S.I. de Kievit – Minnaert, secretaris

Naar boven