Logo Diemen
Ontwerpomgevingsvergunning voor de bouw van appartementencomplex de Sfinx aan Ouddiemerlaan 112–142, Diemen

Het college van burgemeester en wethouders van Diemen is voornemens met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan “Centrum” voor het bouwen van een appartementencomplex met 98 appartementen (‘de Sfinx’) op het perceel Ouddiemerlaan 112-142 (tussen de Prins Mauritslaan en de Rode Kruislaan) te Diemen.

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 3 juli mei tot en met 13 augustus 2015 ter inzage bij de balie van Team Vergunningen in het gemeentehuis. Ook is het plan in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de planidn NL.IMRO.0384.OVSfinx-OW01

Een ieder kan gedurende deze termijn, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 191, 1110 AD te Diemen.

Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u uiterlijk een week voor het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken met het team Ruimtelijk Beleid, bereikbaar via telefoonnummer 020-3144888.

Naar boven