Logo Ede
Ontwerpbestemmingsplan ‘Lunteren, De Haverkamp’, Ede

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Lunteren, De Haverkamp’, met nummer NL.IMRO.0228.BP2013LUZW0001-0201, in Lunteren en de daarbij behorende stukken van donderdag 2 juli tot en met woensdag 12 augustus 2015 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (0318) 680 336.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/bekendmakingen. Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Lunteren, De Haverkamp’ kan als volgt worden omschreven:

  • De noordzijde grenst aan een groene verbindingszone, in het project Westzoom aangeduid als ‘de Groene Hoek’;

  • aan de oostzijde grenst het gebied aan de achterkant van de woningen aan de Hermelijnlaan;

  • aan de zuidzijde grenst het plangebied aan de Klomperweg;

  • aan de westzijde grenst het gebied aan de Westzoom.

De Haverkamp wordt een dorpse woonwijk bestaande uit circa 70 grondgebonden woningen, 20 appartementen, een kerkgebouw en een verenigingsgebouw met bijbehorende voorzieningen.

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan de gemeenteraad, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u Wesley Scheffer, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680 881.

Ede, 1 juli 2015

Naar boven